Játra dvou chutí

25.5.2012
Potřebujeme:

200 g kuřecích jater, 200 g vepřových jater, 2 dcl bílého vína, 2 dcl červeného vína, 2 cibule, 300 g rajského protlaku, 300 g kečupu, sůl, mletý bílý pepř, olej, 200 g papriky

Jak na to:

Na pánvi osmažíme nakrájenou cibuli a papriku, přidáme vepřovou játru a necháme dusit 2 min. Přidáme polovinu rajčatového protlaku a polovinu kečupu, červené víno, bílý pepř, sůl, a podusíme ještě 2 - 3 min. Na druhé pánvi si připravíme stejným způsobem kuřecí játru, jen místo červeného vína dáme bílé.

Podobné recepty:

Husí játra, Kuřecí pohoda, Arabské hovězí játra, Játra skoro čínská (pro 4 osoby), Játra na cibulce