Plněná roštěná na řeznický způsob
18.5.2012

800 g roštěnky, 80 g uzeného bůčku, 50 g oleje, 60 g papriky, 60 g cibule, sůl, pepř, hořčice, worcestrová omáčka
Jak na to:Hovězí roštěnku nakrájíme na dvojité plátky, které osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a pokapeme worcesterovou omáčkou. Na takto připravený plát masa položíme plátek bůčku a po dvou kolečkách cibule a papriky. Překryjeme a zajistíme špejlí. Vložíme do nádoby, polijeme olejem a nejméně 2 hodiny necháme odležet v chladničce. Po odležení opečeme na roštu nebo pánvi po obou stranách.
Toto jídlo je vhodné i pro zahradní párty.
Roštěná na znojemský způsob, Roštěná plněná šunka a bramborami, Roštěná plněná šunkou a zeleninou, Pizza na řeznický způsob, Hovězí roštěná na italský způsob