Indické kuře

Potřebujeme:

1 rozkrájené kuře zbavené kůže, 125 g másla, 1 PL kari koření, 2 velké cibule, 3 vejce, sůl, mletá sladká paprika, sádlo, brambory

Jak na to:

Očištěné brambory nakrájíme na asi 5 mm plátky a poklademe do vymazané varné mísy. Trochu osolíme a zapečeme v dobře vyhřáté troubě. Mezi tím rozpustíme máslo a nasekáme na drobno cibuli. Bouráno kuře mírně osolíme a o paprikujeme. Do rozpuštěného másla zamícháme rozšlehaná vejce, cibuli, kari a sůl. Když jsou brambory do poloviny zapečené, vyjmeme je ven, poklademe na ně kuře, zalijeme je vzniklou omáčkou a necháme zapéct 30 - 35 minut na 200C dozlatova.

Podobné recepty:

Indické kuře s jogurtem, Indické kuře v hrnci , Indické kuře, Indické kuře v jogurtu , Kuře na pivě