Vepřové trojí chuti

Potřebujeme:

4 plátky vepřového masa, 2 cibule, 100 ml sladké smetany, 1 PL česnekové pasty, 2 lžíce oleje, 2 PL másla, hladká mouka, drcený kmín, mletý pepř, mletá sladká paprika a sůl

Jak na to:

Maso na okrajích nařízneme, naklepeme, potřeme česnekovou pastou, posypeme kořením, kmínem, mletou paprikou a obalíme v hladké mouce. Řízky zprudka orestujeme na oleji a dáme na 20 min. péct do trouby vyhřáté na 200 ° C. Do výpeku přidáme máslo, hořčici, smetanu a necháme převařit. Podle potřeby zaprášíme trochou mouky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a pomalu opékáme do zlatohnědá. Vepřové trojí chuti servírujeme přelité omáčkou a do-dekorované smaženou cibulkou.

Podobné recepty:

Mazanec z pekárny, Pečené vepřové maso na zázvoru, Trojí karbanátky, Vepřové plátky s ementálem, Vepřové kotlety