Rybí paprikáš

800 g rybího filé, 2 dcl smetany, 1 lžíce hladké mouky, 1 cibule, 1 lžíce sladké papriky, 2 lžíce másla, pepř, sůl, citronová šťáva
Jak na to:Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme hodinu odležet. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a krátce osmahneme. Mírně podlejeme a dusíme. Na tento základ vložíme rybu a 10 minut dusíme. Poté vše zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Na mírném ohni chvíli povaříme a omáčku dochutíme citronovou šťávou a solí. Podáváme s rýží.
Podobné recepty:Slaný závin, Rybí paprikáš, Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka, Zapečené rybí filé