Tatarák z avokáda
8.6.2012
2 zralá avokáda, 1 středně velká cibule, kečup, hořčice, worcesterová omáčka, mletý kmín, červená sladká paprika, červená pikantní paprika, sůl, pepř, chléb, česnek
Jak na to:Cibuli nadrobno nakrájíme, ochutíme solí, sladkou paprikou, pepřem, mletou kmínem a rozmícháme vidličkou tak, že cibuli mírně potlačujeme. Postupně přidáme kečup, worcesterovou omáčku, hořčici a pikantní papriku. Oloupané avokáda rozpůlíme a vidličkou protlačíme přímo do masy. Přidávání ingrediencí opakujeme, dokud nevznikne ta správná chuť tataráku. Tatarák natíráme na topinky potřené česnekem.
Podobné recepty:Plněné avokádo, Avokádový salát, Avokádová pomazánka, Avokádová pomazánka, Telecí v avokádové omáčce