Hejk se sušenými rajčaty

2 Hejky, 2 PL olivového oleje, 1 nasekaná červená cibule, 3 stroužky česneku, rozmarýn, 75 g hladké mouky, olej, 125 g sušených rajčat, 2 dcl červeného vína, 75 g černých oliv, sůl, koření na ryby, kapary a 1 citron
Jak na to:V hrnci rozehřejeme olivový olej. Cibuli, česnek a rozmarýn smažíme při mírné teplotě 5 minut. Mouku osolíme a opepříme a obalíme v ní rybu. V pánvi na smažení rozehřejeme olej a ryby 5 minut smažíme dozlatova. Obrátíme je a smažíme dalších 5 minut. Uložíme je na talíř a kuchyňský papír a udržujeme v teple. K cibuli, česneku a rozmarýnu přidáme na slunci sušená rajčata a vše dobře promícháme. Zvýšíme teplotu, přidáme červené víno, kapary, olivy a zaprášíme moukou. Osolíme. Všechny 2 minuty povaříme. Ozdobíme citronem.
Podobné recepty:Bucatini se sušenými rajčaty, s cuketou a paprikou, Těstoviny se sušenými rajčaty secchi, Kuřecí roláda se sušenými rajčaty, Toasty s grilovanou zeleninou, Kapr trochu jinak