Drůbeží játra se zeleninou

1.8.2012
Potřebujeme:

600 g drůbežích jater, pepř, 80 g másla, 100 g rajčat, 100 g zelené papriky 100 g cibule, 10 g hladké mouky, 1/4 citronu a sůl

Jak na to:

Očištěnou, okořeněnou a osušenou játru pečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Před dokončením přidáme na půlky rozkrojené rajčata, na kousky nakrájenou zelenou papriku a plátky očištěné cibule, obalené na jedné straně moukou. Hotovou pečeni pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a obložíme opečenými rajčaty, paprikou a plátky cibule.
Jako přílohu podáváme vařené brambory posypané zelenou petrželkou.

Podobné recepty:

Drůbeží játra na pikantní způsob, Drůbeží játra na pikantní způsob, Drůbeží mix, Pečený plněný bůček, Opečené kuřecí játra