Vepřové kotlety na kari
22.8.2012
500 g vepřového karé, sůl, kari koření, 50 g másla, 200 g ananasového kompotu, 2 dl bílého vína, celá skořice, mletá skořice
Jak na to:Vepřové kotlety nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme kari kořením a opečeme na másle. Víno zahřejeme s kouskem skořice na bod varu. Přidáme pokrájený ananas, mletou skořici a chvíli povaříme. Vepřové kotlety položíme na alobal, přidáme ananas, šťávu z výpeku a alobal dobře uzavřeme. Dáme zapéct do trouby na 25 minut při 200 ° C. Podáváme s bramborovými hranolkami.
Podobné recepty:Kotlety po čínsku, Křehké vepřové kotlety, Vepřové kotlety po normandský, Zapečené kotlety s olivami, Vepřové kotlety na pomerančích