Hovězí roštěná s bylinkami
11.7.2012

4 plátky odblaněné roštěnky (120 g), 2 PL oleje, 1 PL rostlinného másla, 1 KL čerstvého zázvoru, sůl, pepř, bazalku, tymián, hladkou mouku
Jak na to:Roštěnku zlehka naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a opepříme. Do mouky zamícháme nasekanou bazalku, tymián a čerstvý zázvor. Roštěnku v této směsi obalíme, pak ji prudce opečeme na oleji, snížíme teplotu, přidáme rostlinné máslo a pomalu dopečeme. Do výpeku dáme bylinky a roštěnku jím polijeme. Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.
Podobné recepty:Hovězí plátky s bylinkami a sýrem, Grilované hovězí roštěná s cibulí, Chřestová roštěná, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou, Domácí hovězí roštěná