Rajčatová polévka s kukuřicí
11.7.2012

1 plechovka loupaných rajčat 1 střední plechovka rajského protlaku, 1 měla plechovka kukuřice, kečup, 1/2 cibule, olej, muka, červená paprika, voda, cukr
Alternativní: jarní cibulka, tortila
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme konzervovaná rajčata i s nálevem. Vaříme dokud se rajčata nerozvaří (případně jim pomůžeme a pomačkáme je). Přidáme rajčatový protlak, kečup a cukr (podle chuti). Podle zvážení zahustíme jíškou s červenou paprikou. Před dokončením přidáme kukuřici. Doporučujeme podávat s nasucho opečenou tortilu a jednotlivé porce dozdobíme na kolečka pokrájenou jarní cibulkou.
Podobné recepty:Vaječná - rajčatová polévka, Tukožroutská polévka, Kukuřičná polévka, Rychlá rajčatová polévka, Rajčatová polévka