Rychlá rajčatová polévka
10.8.2012
rajčatový džus Rio (nebo jiná 100 -% ní rajčatová šťáva), 3 PL krystalového cukru, 1 PL olivového oleje, půl KL mleté skořice, sůl nebo vegetu podle chuti (příp. bezglutamanovou solčanku s mořskou solí)
Jak na to:Dáme vařit džus (je takový hustší, ale netřeba ředit), přidáme cukr (může ho být i méně, nebo i více, podle toho, jaký je džus kyselý, cca 3-3,5 PL). Rozmícháme, když začne vřít, přisypeme skořici a solčanku. Necháme chvíli přejít varem, odstavíme a pak vmícháme lžíci olivového oleje.
Podobné recepty:Rychlá rajčatová polévka, Rychlá sýrová polévka, Vaječná - rajčatová polévka, Tukožroutská polévka, Rychlá zeleninová polévka