Tyrolská bramborová pánev

Potřebujeme:

1 červená paprika, 1 zelená paprika, 500 g brambor, 8 PL oleje, sušená bazalka, sůl, pepř, 250 g šunkového salámu, 2 rajčata, 150 g tvrdého sýra

Jak na to:

Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriky omyjeme, vyjmeme jádřinec, nakrájíme na nudličky. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme papriku, brambory, za stálého míchání do křupavá opečeme. Bazalkou posypeme brambory, dochutíme solí a mletým pepřem. Salám nakrájíme na široké nudle a vmícháme mezi brambory. Rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky, přimícháme. Podle potřeby dosolíme. Tvrdý sýr nastrouháme, posypeme, pánev necháme na sporáku, dokud se sýr nezačne tát.

Podobné recepty:

Tyrolská roštěná, Bramborová omeleta, Překládána bramborová placka, Bramborová placka bez mouky, Bramborová pizza