Masová polévka solanka

Potřebujeme:

200 g cibule, 100 g rozpuštěného másla, 100 g vepřového masa, 100 g hovězího masa, 50 g strojové šunky, 50 g párků, 10 kaparů, 100 g oliv, 4 lžíce smetany, petrželka, trochu citrónu, pepř, sůl

Jak na to:

Nadrobno nakrájenou cibuli dejte do rozpuštěného másla. Na drobné kousky pokrájejte vepřové maso, hovězí maso, šunku a párky. Hoďte na cibuli, po podlití trochou vody duste. Když je maso napůl měkké, podlijeme ho potřebným množstvím vody a přidejte kapary, olivy, mletý pepř, sůl a trochu citrónu a duste do měkka. Při servírování dejte na talíř smetanu Nasáklou olejem s nadrobno pokrájenou petrželkou a na ni nabírejte horkou polévku.

Podobné recepty:

Palačinky s masovou náplní, Italská masová polévka minestra, Masová polévka s houbami, Rychlá bujónová polévka, Masová polévka s houbami na čínský způsob