Sváteční rybí salát

Potřebujeme:

400 g kapra, sůl, pepř, 120 g vařené kořenové zeleniny, 2-3 sladkokyselé okurky, 2 PL hrášku, 2 cibule, 200 g ochucené majonézy, citronová šťáva, cukr, citron, vejce uvařená natvrdo, petrželka

Jak na to:

Kapra osolte, opepřete a opečte v malém množství oleje. Po vychladnutí ho vykostíme, stáhněte kůži a maso rozeberte na drobnější kousky. Vložte do misky, přidejte šťávu z pečení, zeleninu a okurky pokrájené na kostičky, okapaný hrášek a na kolečka pokrájenou cibuli. Promíchejte s majonézou a podle potřeby dochuťte solí, citronovou šťávou a cukrem.
Nechte v chladničce odležet a podávejte ozdobený kolečky vajíčka, citrónu a petrželkou.

Podobné recepty:

Indonéský sváteční salát , Rybí filety a zdravý salát, Rybí salát a la Szeged, Jahodový salát, Marinovaný celer s rybí majonézou