Roštěnky s tajemstvím
2.10.2012

4 plátky hovězí roštěnky, vegeta, hermelín, olej, 4 lžíce pikantního kečupu, 2 PL pikantní hořčice, trochu sladké smetany, sůl
Jak na to:Plátky masa naklepeme, okraje nařízněte, osolte a posypte špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložte a okraj buď sklepní nebo sepněte párátkem. Podlijte vodou nebo vývarem a poduste doměkka. Maso vyjměte, do výpeku přidejte kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejte. Podle potřeby přidejte vodu nebo vývar. Nakonec omáčku zjemněte smetanou, vložte maso a společně prohřejeme. Jako příloha stačí zeleninový salát a bramborová kaše.
Podobné recepty:Italské hovězí roštěnky, Roštěnky za odměnu, Pivní roštěnky, Zapékané roštěnky se sýrem, Roštěnky na starý způsob