Vepřové kotlety se sušeným ovocem

1 kg vepřových kotlet, 70 g sušených švestek, 30 g sušených meruněk, 20 g sušeného manga, 20 g sušeného ananasu, 30 g mandlí, 100 g másla, 100 g oleje, 200 ml červeného dezertního vína, bobkový list, tymián, mletý bílý pepř, sůl
Jak na to:Vepřové kotlety vykostíme, mírně osolte a opepřete. Vložte do marinády, kterou připravte z dezertního vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Odložte do lednice na 12 hod. Pak maso vyjměte, osušte a kotlety vodorovně rozřízněte.
Vzniklou kapsu naplňte nakrájeným a na másle podušených sušeným ovocem a spařenými oloupanými mandlemi. Otvor zašijte nebo spojte jehlou. Vložte do pekáče s máslem, opečte z obou stran, podlijeme vodou a za občasného polévání marinádou upečte dozlatova.
Křehké vepřové kotlety, Vepřové kotlety na hořčici, Vepřové kotlety dušené se zeleninou a bramborami, Vepřové kotlety po normandský, Zapečené kotlety s olivami