Houbové šišky
14.9.2012
houby (ne žampiony), mast, cibule, starší rohlíky, mléko, petrželová nať, vejce, strouhanka, kmín, pepř, sůl
Jak na to:Použijte výhradně čerstvé houby. Houby nakrájejte, osolte a přidejte kmín a poduste na sádle a nadrobno posekané cibuli. Potom podlijte a když se voda vydusí tak je z pánev překlopte do mísy. Rohlík nebo dva pokrájejte na kostky pokropte mlékem, a přidejte k houbám. Dále přidejte nasekanou petrželku, 2 vejce, osolte a opepřete a dobře promíchejte. Z této hmoty tvarujte šišky, které obalte ve strouhance a smažte na sádle.
Podobné recepty:Jablkové šišky, Tvarohové šišky s brynzou, Smažené houbové řízky, Šišky se smaženici, Šišky s rozinkami