Vepřové maso v marinádě
14.9.2012
400 g vepřové kýty, 3 PL sójové omáčky, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 5 PL oleje, olej na opékání, 250 g zavařeného ananasu a mandarinek, špetka chilli koření, pepř, sůl
Jak na to:Maso omyjte, osušte a nakrájejte na menší plátky.
Ze sójové omáčky, soli, pepře, chilli koření, vytlačenou česneku, vejce a oleje vyšlehejte marinádu.
Maso mírně naklepeme, vložte do marinády a na 12 hod. dejte do chladničky. Na rozehřátém oleji maso opečte z obou stran. Na opečené maso poklademe ovoce a spojte jehlicí. Podávejte s bramborovou kaší nebo s raisin rýží.
Krůtí řízečky v cibulové marinádě, Vepřové plátky v marinádě, Řízky v marinádě, Kuřecí prsa v pivní marinádě, Jogurtové řízky