Krůtí řízečky v cibulové marinádě

19.4.2008
Potřebujeme:

krůtí, příp. kuřecí maso, cibule, hořčice, kečup, pepř, sůl, citron. šťáva

Jak na to:

Maso nakrájíme na menší a tenké řízečky, naklepeme, osolíme a opepříme. Připravíme si marinádu z na jemno nastrouhané cibule a dalších zbylých přísad (od oka). Necháme v marinádě do druhého dne. Poté vytáhneme, obalíme v hl. mouce a ihned zprudka smažíme. Měly by vzniknout křupavé řízečky. Protože se smaží rychle, tak je udělejte opravdu tenké, ať je maso hotové.

Podobné recepty:

Krůtí řízky s jogurtem, Super křemžské řízečky, Kuřecí prsa v pivní marinádě, Kuřecí prsíčka se smetanovo pepřovou omáčkou, Ztracené kuřecí řízečky