Řízky v marinádě
17.4.2012
1 kg vepřové kýty (tryzně)
Marináda: 3 vejce, ½ lžičky majoránky, ½ lžičky ml. koření, ½ lžičky kari koření, 1 lžičku červené papriky, 1 lžičku kmínu, 1 PL solamilu, ½ čl. soli, 2-5 stroužků česneku (podle chuti), kečup, hořčici a worchesterovou omáčku podle chuti
Řízky vyklepeme, z ostatních surovin vymícháme směs a do této směsi namočíme maso a necháme odstraň ve skleněné misce 24 hod. Potom maso opečeme na oleji. Podáváme s hranolkami a vydatnou zeleninovou oblohou.
Podobné recepty:Harmonické kuřecí řízky, Srnčí řízky v marinádě, Kuřecí řízky v marinádě, Řízky v jogurtové marinádě, Jogurtové řízky