Divočák s brusinkovou omáčkou

řízky z divočáka, kořenová zelenina, vývar (voda), mouka, sádlo, mléko, zavařené brusinky, sůl
Jak na to:Naklepané a osolené řízky prudce opečte. vyjměte je a do výpeku dejte na kolečka pokrájenou kořenovou zeleninu, orestujte, přidejte řízky, podlijeme vývarem (vodou) a dusíme do měkka. Z masti a mouky připravte jíšku, zalijte ji mlékem a šťávou z masa. Dobře povařte. Potom sceďte, přidejte brusinky a nechte přejít varem. Dochuťte a při servírování ozdobte maso brusinkami.
Podobné recepty:Vepřové řízky s brusinkovou omáčkou, Kuřecí prsa s brusinkovou omáčkou, Kuřecí prsa s brusinkovou omáčkou, Steak z Daniela s brusinkovou omáčkou, Plněná krůta s brusinkovou omáčkou