Velikonoční baba

Potřebujeme:

10 rohlíků, 300-400 g uzeného masa, 2 nožky klobásky, 6 vajec, petrželová nať, olej na vymazání plechu, pepř, sůl

Jak na to:

Rohlíky nakrájejte na kolečka a ty ještě na čtvrtky. Dejte do mísy a polijte vývarem z uzeného masa a klobásky, aby změkly, ne však velmi, aby se z toho neudělala blátivé kaše. Uzené maso i klobásku nakrájíme nadrobno a přimíchejte k rohlíkem. Podle chuti můžete přidat trochu soli (nemusíte, protože uzené maso je slané). Vejce vyšlehejte a přidejte k základní směsi. Přisypte koření a přidejte petrželku. Velký plech vymažeme olejem a "babu" dejte péct na 200 ° C dorůžova.

Podobné recepty:

Velikonoční baba, Velikonoční baba, Velikonoční hrudka, Bramborová baba na kapustě, Líná baba