Kapustnica s uzeným masem
22.10.2012

300 g přerostlého uzeného bůčku, ½ kg brambor, 300 g kysaného zelí, 0, 2 l kysané smetany, 1 lžíce hladké mouky, 1 PL mleté červené papriky, 30 g másla, 2 stroužky česneku
Jak na to:Maso omyjte, nakrájejte na kostky a vařte ve vodě. Přidejte brambory nakrájené na kostičky, 10 min. povařte, přidejte nakrájenou kysané zelí i se šťávou a uvařte doměkka. Ve vodě rozšlehejte lžíci hladké mouky, zřeďte ji smetanou a vlije do polévky. Nakonec zamíchejte do másla mletou červenou papriku, přidejte do polévky a ještě 10 min. vařte. Dochuťte prolisovaným česnekem a solí.
Podobné recepty:Kapustnica s uzeným masem, Zelné palačinky s uzeným masem, Závin s uzeným masem, Kapustnica s uzeným masem, Kapustnica s kroupami, uzeným masem a houbami