Krůtí prsa s rokfortovou omáčkou
18.10.2012
krůtí prsa (kuřecí), cibule, olej, pálivá paprika, 2, 5 dcl piva, 30 dkg sýru rokfór, hruškový kompot i se šťávou, pepř, sůl
Jak na to:Cibuli nakrájejte a zpěníme na oleji (masti, slanině). Prsa nakrájejte, osolte, opepřete, přidejte k cibuli, opečte, přidáme pivo (jakékoliv) a přikryté duste.
Než se dusí, nakrájejte hruškový kompot, do šťávy přidejte rokfór, přidejte silnou štiplavou papriku, hrušky a přidejte ke kuřeti, trochu poduste, dokud maso změkne. Podávejte s chlebem.
TIP: Jídlo můžete připravovat i v přírodě v kotlíku.
Kuřecí prsa s rokfortovou omáčkou, Krůtí prsa plněné borůvkami, Krůtí prsa s broskví, Krůtí řízky s rokfortovou omáčkou, Krůtí prsa s broskví