Zelný salát
20.9.2012

1 hlávka čínského zelí, 2 cibulky, 1 menší paprika, 1 PL oleje, 2 chilli papričky, 70 g arašídů, 1 stroužek česneku
Nálev: 30 ml rybího bujónu, 30 ml citrusového džusu, 100 ml kokosového mléka
Zelí nakrájenou na nudličky vložte na 2-3 min. do slané vody, pak ji sceďte a vyjměte. Do pánve na rozpálený olej dejte nakrájené chilli papričky, česnek, cibuli, papriku a prudce orestujte. Scezené zelí obložte orestovanou zeleninou, zalijte nálevem a posypte arašídy.
Nálev: Rybí bujón, citrusový džus a kokosové mléko spolu smíchejte.
Zelný salát s horkou slaninou, Pečené česnekové brambory a zelný salát, Zelný salát, Zelný salát, Jemný zelný salát