Rizoto s celerem

Potřebujeme:

2 stonky celeru, pepř, 1 menší cibule, 1 PL másla, 1 červená paprika, 200 g rýže, pažitka, 1 kostka MAGGI Bylinky bazalka a tymián

Jak na to:

Zeleninu očistěte, celer a papriku nakrájejte na nudličky a cibuli nadrobno. Nakrájenou zeleninu orestujte na másle, přidejte bylinky a na mírném plameni nechte za stálého míchání chvilku povařte. Přidejte propláchnutou rýži a za stálého míchání nechte zpěnit. Přelijte vodou a pod pokličkou duste ve vyhřáté plotně do měkka.

Podobné recepty:

Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Bramborove rizoto, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Hrachová polévka s celerem