Milánské ragú
10.10.2012

1 cibuli, 1 větší mrkev, petrželku, 200 g vepřového masa, kostku bujónu, konzervu rajčatového protlaku nebo kečup, olej
Jak na to:Květák rozebereme na růžičky, uvaříme ho (nejlépe v páře) do měkka a propláchneme studenou vodou. Rajčata i s nálevem rozmixujeme a propasírujeme. Na pánvi zahřejeme olej a osmahneme na něm do sklovitá nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme propasírovanou rajčata, pokrájené kapary, napůl překrojené olivy, cukr, krátce povaříme a odstavíme z ohně. Do omáčky přidáme květák a zlehka promícháme. Podáváme teplé samostatně, nebo jako přílohu k masu.
Podobné recepty:Milánské špagety, Milánské těstoviny, Milánské špagety, Milánské špagety, Milánské brambory