Ohnivé kuře
8.11.2012

6 kuřecích stehen bez kostí a kůže, 1 lžičku pokrájených chilli papriček, kůra a šťáva z 1 citronu, olivový olej, česnek, citron, petrželka, pepř, sůl
Jak na to:Smíchejte olej s citronovou šťávou, česnekem a chilli papričkami, dochuťte solí a dobře prošleháme. Každé kuřecí stehno pokrájejte na 3-4 kousky a vložte do marinády. Maso v zakryté misce marinujte v lednici alespoň 4 hod. Pak na grilovací jehly napíchejte kousky kuřete a potřete olejem.
Za stálého obracení grilujte asi 8 min. Jako přílohu podávejte horké dílky citronu a maso posypte sekanou petrželkou.
Ohnivé dršťky, Ohnivé kuře z orientu, Kuře na pivě, Nadívané kuře zalité pivem, Zlaté kuře