Filé ze pstruha s krevetovou omáčkou

18.9.2012
Potřebujeme:

2 středně velké pstruhy, 100 g krevet (bez krunierov), 2 PL jogurtu, 1 PL majonézy, 1 PL zakysané smetany, 1 PL kečupu, citrónová šťáva, cukr, mletý bílý pepř, sůl

Jak na to:

Pstruhy podélně rozpulte, odstraňte všechny kosti a opatrně stáhněte kůži. Jednotlivé kusy filé osolte, opepřete a pokapejte citronem. Takto připravené dejte do malého hrnce s pařákovou vložkou a pomalu duste na páře. Vychladlé uložte na talíř a polijte krevetovou omáčku.

Krevetová omáčka: Smíchejte jogurt, majonézu, kysanou smetanu, kečup, sůl a malé množství cukru. Dobře promíchejte a přidejte očištěné krevety.

Podobné recepty:

Pstruh s alma paprikou, Filé s česnekovou omáčkou, Filé s česnekovou omáčkou, Pečený pstruh s mandlemi a citronovou omáčkou, Pečený pstruh s mandlemi