Kotlety po Brněnský
12.6.2012

4 vepřové kotlety, 12 menších cibulek, 12 stroužků česneku, petrželka, pažitka, tuk na smažení, pepř, sůl
Jak na to:Cibulku a česnek oloupejte. Cibulky spařte vroucí vodou a nechte je v ní 5 min. Potom je opláchněte studenou vodou a utřete. Kotlety naklepeme, u kosti nařízněte. Kosti ponořte do teplé polévky nebo vody tak, že je držíte za druhou stranu porce asi na 1 min. Potom osolte a opepřete. Osmažte v teplém tuku cibulku a česnek. Vyberte, nechte rozpálit tuk a osmažte na něm kotlety. Podávejte s bramborovou kaší a osmaženými cibulkami a česnekem. Posypte zelenou petrželkou a pažitkou.
Podobné recepty:Kotlety po čínsku, Vepřové kotlety po normandský, Zapečené kotlety s olivami, Křehké vepřové kotlety, Kotlety se sýrem