Vepřové maso s celerovými nudlemi

Potřebujeme:

vepřové maso, solamyl, zázvor, sójová omáčka, celer, sušená feferonka, olej, pepř

Jak na to:

Maso pokrájejte na nudličky, posypte Solamylem, zázvorem a mletým pepřem. Pokapejte sójovou omáčkou a dobře promíchejte. Marinujte asi ½ před tepelnou úpravou.
Celer očistěte a nakrájejte na nudličky, sušenou feferonku polámte na malé kousky a odstraňte zrníčka. Na pánvi zahřejte olej, přidejte feferónu a za stálého míchání restujte asi 1 min. Přidejte pokrájený celer a opečte ho do poloměkka. Odložte na talíř.
Na téže pánvi zahřejte olej, přidejte marinované maso a za stálého míchání ho opékejte asi 4 min. dokud nezhnědne. Přimíchejte celer s štiplavým olejem a vše pokapeme sójovou omáčkou. Nechte podusit asi 1 min. Podávejte s dvoubarevnou rýží.

Podobné recepty:

Vepřové masíčko po znojemsku, Vepřové maso, Vepřové na kmíně, Masová směs s houbami, Vepřové na houbách