Vepřové řízky na šalvěji
27.9.2011

2 PL mouky, 1 PL nasekané čerstvé šalvěje (1 lžičku sušené), 4 řízky bez kostí, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce másla, 2 červené cibule, 1 PL citronové šťávy, 2 lžičky moučkového cukru, 4 rajčata, mletý pepř, sůl
Jak na to:Na talíři smíchejte mouku, šalvěj, sůl a pepř. Touto moukou poprašte řízky z obou stran. V pánvi zahřejte máslo a olej a dejte smažit řízky. Maso vyjměte a na vložte na kolečka pokrájenou cibuli a usmažte ji. Přidejte na čtvrtky nakrájená rajčata spolu s cukrem. Podávejte se zeleným salátem.
Podobné recepty:Vepřové řízky s jablky, Vepřové na česneku, Pikantní vepřové řízky, Marináda na vepřové řízky, Vepřové řízky s brusinkovou omáčkou