Marináda na vepřové řízky

Potřebujeme:

4-5 vajec, 1 čajovou lžíci vegety a mleté ​​sladké i štiplavé papriky, 2-3 polévkové lžíce kečupu, 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice, strouhanku, cca 10 plátků vykostěného vepřového karé

Jak na to:

Všechny ingredience řádně spolu vyšleháme až vznikne polořídka směs. Naklepané vepřové řízky postupně vkládáme do marinády tak, aby byly v ní ponořené. Nádobu přikryjeme a dáme do lednice, kde se řízky marinují 3 až 5 dní. Před smažením řízky obalíme pouze ve strouhance.

Podobné recepty:

Polské řízky, Kuřecí nudle ukryté v řízku, Řízky v jogurtové marinádě, Vepřové řízky s jablky, Vepřové na česneku