Plátky Vlasty Buriana z krůtího masa
21.11.2011

krůtí prsa, jablko, žloutku, pepř, červená paprika, kečup, sůl, olej
Jak na to:Maso naklepeme, osolte z obou stran a opepřete. Prudce opečte z obou stran do zlatová. Oloupejte jablko a nakrájejte na kolečka, z koleček vyberte střed. O paprikujte a paprikovou stranou dejte na olej na velmi krátkou dobu, otočte a do středu vyklepnite žloutek, zakryjte a trochu duste. Vejce se musí opéct. Maso dejte na teplé místo. Do výpeku z jablek dejte kečup. Podávejte s vařenými brambory, přelité omáčkou.
Podobné recepty:Krůtí plátky s ananasem, Krůtí kari, Krůtí v paprikové omáčce, Krůtí kari, Krůtí v paprikové omáčce