Krakonošův ohen
17.4.2008

4 plátky vepřového minutkového masa ( kýta,kotletka bk), olej, sůl, pepř, Krakonošův ohen - 1 Tatra mléko, 1 sklenička kečupu, cibule, mleté chilli papričky
Jak na to:Nejprve si připravíme Krakonošův ohen.
Do misky nalijeme Tatru mléko, přidáme sklenici kečupu. Oloupeme asi 3-4 cibule, nakrájíme na kolečka a přidáme do misky. Ochutíme chilli papričkami dle chuti. Lehce zamícháme a dáme do mikrovlnky lehce přejít varem. Krásně nám směs zhoustne.
Maso naklepeme,po stranách nařízneme, osolíme a opepříme. Na oleji orestujeme. Hotové maso dáme na talíř a pokryjeme hotovou směsí.
Krakonošův oheň, Krakonošův oheň, Adobro kuřecí stehna, Kachní maso se zeleninou a opečeným chlebem, Kuře Čep Cai