Rajčatová polévka
22.4.2008

Olivový olej, cibule, česnek, rajčatový protlak nezahuštěný nebo oloupaná rajčata v plechovce, podravka, masox, balkánský sýr, kysaná smetana a pepř.
Jak na to:Na rozpáleném olivovém oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na plátky pokrájený česnek, osmahneme a přilijeme rajčatový protlak, který je nezahuątěný. Přivedeme do varu, přidáme podravku, kostku masoxu a asi 1/4 l vody. Chvíli povaříme a odstavíme ze sporáku. Přidáme nastrouhaný balkánský sýr a kelímek kysané smetany. Na závěr přidáme čerstvě umletý pepř.
Podobné recepty:Vaječná - rajčatová polévka, Tukožroutská polévka, Rychlá rajčatová polévka, Rajčatová polévka, Rychlá rajčatová polévka