Krůtí maso se žampiony, paprikou a těstovinami
13.5.2008

Krůtí maso ( ale dělám i z kuřecího ), paprika červená čerstvá, žampiony, červená paprika - koření, mletý kmín, masox, hladká mouka, cibule
Jak na to:Na olej dáme cibulku na kostičky a necháme zpěnit, přidáme maso nakrájené na kostky a orestujeme, přidáme žampiony na větší kousky a nakrájenou papriku. Posypeme mletým kmínem a paprikou a podlejeme vodou a přidáme masox a necháme podusyt. Stačí tak 20 min a můžeme zahustit moukou.Oběd nebo večeře do 30 min. Podávám s těstovinami.
Podobné recepty:Krutí řízky se žampionovou omáčkou pro pravé gurmány, Plněné krůtí prsa, Těstoviny se slaninou a žampiony, Plněná krůtí prsa, Krůtí řízky s broskvovým karamelem