Plněné krůtí prsa

3.10.2011
Potřebujeme:

750 g krůtích prsou, sůl, pepř, mletá červená paprika, olej, 1 cibule, 150 g žampionů, 3 vejce, 1 lžíce posekané petrželky

Jak na to:

Krůtí prsa upravíme ostrým nožem na 2 cm silný plát. Mírně naklepeme a osolíme. Na oleji zpěníme očištěnou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, pokrájené žampiony, osolíme a osmahneme. Rozšlehaná vejce vylijeme na žampiony a za stálého míchání necháme ztuhnout. Přidáme petrželku, promícháme a nádivkou natřeme připraven plát masa. Svineme do rolády, pevně svážeme maso a uložíme do pekáče. Natřeme olejem, posypeme mletou červenou paprikou, podlijeme trochou vody a upečeme. Během pečení poléváme výpekem a podle potřeby podléváme vodou.

Podobné recepty:

Krůtí prsa plněné borůvkami, Krůtí prsa plněné žampiony a smaženici, Krůtí prsa s broskví, Plněné krůtí prsa, Krůtí prsa s broskví