Maďarský perkelt z tolstolobika či jiných ryb

1 kg ryby, 120 g tuku, 150 g cibule, 20 g čerstvé červené papriky, sůl, 150 g čerstvé zelené papriky, 150 g rajčat, pepř, mletá paprika.
Jak na to:Z ryby nakrájíme na prst silné porce, osolíme. Na horkém tuku/oleji osmahneme nakrájenou cibuli, zasypeme paprikou, přidáme pepř, zamícháme a vložíme nakrájená rajčata a papriky, zalijeme trochou vody a vaříme asi 30 minut. Nasolené porce ryby položíme na pekáč, polijeme předem připraveným základem a dusíme v troubě na středně silném ohni do měkka.
Podobné recepty:Karbanátky z tolstolobika, Maďarský perkelt s noky, Pomazánka z ryb v rajčatové šťávě, Pomazánka z ryb v rajčatové šťávě, Maďarský perkelt s nokama