Karbanátky z tolstolobika

1,5 kg tolstolobika, 3 stroužky česneku, 3 vejce, 2 cibule, 6 žampionů, 2 rohlíky, pepř, majoránka, sušené polévkové koření, strouhanka, olej a sůl
Jak na to:Vykostěné rybu nakrájíme na menší kousky, stejně zpracujeme i hřiby a vše umeleme na masovém mlýnku. Do směsi přimícháme nakrájenou cibuli, česnek, rohlíky namočené ve vodě a vejce. Posolíme, okořeníme a dobře promícháme, podle potřeby můžeme masu zahustit strouhankou. Navlhčenými rukama tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v horkém oleji, dokud se povrch nezbarví dozlatova.
Podobné recepty:Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Držkové karbanátky, Domácí chléb s tolstolobikem, Zapékané karbanátky