Krůtí medailonky ve vinném těstíčku

8 menších plátků krůtího masa,sů,tuk na smažení,citron,petrželka kadeřavka TĚSTÍČKO:1 dl bílého vína,1 dl mléka,2 vejce,50 gr tvrdého sýra,hladká mouka
Jak na to:Ve víně a v mléce rozšleháme vejce,přidáme najemno nastrouhaný tvrdý sýr,sůl a mouky tolik,aby vzniklo středně husté těstíčko.Plátky masa naklepeme,osolíme a ponoříme do těstíčka.Poté vložíme do pánvičky s rozehřátým tukem a po sobou stranách zvolna smažíme dozlatova.Usmažené medailonky ozdobíme plátkem citronu a snítkem kadeřavé pertželky.Podáváme s hranolkami a tatarskou omáčkou.Můžeme přizdobit různou,čerstvou zelenonou.
Podobné recepty:Vepřové medailonky s ovocem, Krůtí řízky v sezamovém těstíčku s chřestem, Krůtí řízky v sezamovém těstíčku s chřestem, Panenské medailonky ve vlaškém ořechu, Mořský salát s krůtím řízkům v těstíčku