Játra restovaná
5.6.2008
pro 4 osoby: sterilovaná zelenina (Kunovjanka), 4 lžíce oleje, 600g kuřecích nebo krůtích jater, drcený kmín, mletý černý pepř, 3lžíce plnotuč.hořčice, 3lžíce jemného kečupu, 1lžíci solamylu.
Jak na to:Očistěná játra nakrájíme na menší kousky - okmínovat,opepřit + solamil. Orestujeme na pánvi asi 3min. do poloměkka.Přidáme okapanou zeleninu a necháme přejít varem asi 2min. Pak ke směsi přidáme hořčici a kečup - promíchat a nechat prohřát. Kdo chce může ještě osolit,ale není to nutné. Příloha je rýže nebo hranolky.
Podobné recepty:Restovaná játra s pórkem a šunkou, Restovaná kuřecí játra, Tofu jako restovaná játra, Arabské hovězí játra, Jednoduchá kuřecí játra