Plněné vepřové roládky

Potřebujeme:

Vepřová plec nebo krkovice, kys. okurky, vařené vejce, anglická slanina, uzenina, hořčice, sůl, pepř, cibule

Jak na to:

Maso nakrájíme na plátky a rozklepeme, osolíme a opepříme, potřeme hořčicí.Na maso pokládáme slaninu, vejce, uzeninu a okurku. Poté zabalíme do roládek a dáme péct společně s nakrájenou cibulí( tak 5-6 středně velkých cibulí) a podlejeme trošku vodou. V průběhu pečení podléváme a roládky obracíme.Když je maso upečené, vyjmeme jej a z výpeku uděláme šťávu a dochutíme jí, případně trochu zahustíme.Roládky vrátíme do šťávy a ještě chvíli prohřejeme.
Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovým knedlíkem.

Podobné recepty:

Plněné roládky, Pečené roládky z pangase - sumeček žraločí, Kuřecí roládky plněné špenátem, Karlovarské roládky, Kuřecí roládky