Roláda z bůčku
26.9.2008

1 kg mletého bůčku, 3 lžíce solamylu, 1/4 mléka, sůl, hořčice, vejce, ster.okurka, salám,pepř
Jak na to:Do mletého bůčku přidáme solamyl, sůl, pepř, dobře propracujeme. Směs dáme na noc do chladničky. Druhý den na igelitu navlhčeném vodou vyválíme asi 1/2 cm silnou placku. Potřeme hořčicí, smaženými vejci a poklademe salám , posypeme nasekanou ster.okurkou.
Pomocí ugelitu roládu stočíme a dáme péci. Před pečením roládu potřeme polévkovým kořením.
Při pečení mírně podléváme.
Příloha:
bram.kaše, zeleninový salát nebo kompot
Bůčková roláda s kysaným zelím, Bůčková roláda, Roláda z mletého masa, Bučková vařená vepřová roláda, Levné libové řízky z bůčku