Italské vařené hovězí maso v celerové omáčce
27.9.2008

300 g vařeného hovězího masa, 2 celery, 40 g slaniny, půl stroužku česneku, 1 cibule, 1 lžíce rajčatového protlaku, sůl, mletý pepř, vývar.
Jak na to:Očištěný celer nakrájíme na kostičky a krátce povaříme. Na pánvi osmahneme jemně sekanou slaninu s česnekem a cibulí, přidáme troškou vody rozředěný rajčatový protlak, vařený celer, osolíme a opepříme. Vložíme na plátky nakrájené hovězí maso, několik minut povaříme a hotové upravíme na mísu.
Podobné recepty:Dušené celerové natě s bylinkami, Hovězí polévka na divoký způsob, Italské hovězí roštěnky, Rajčatová šťáva, Hovězí maso v mrkvové omáčce