Vepřová kýta Ježibaba
16.10.2008

600 g vepřové kýty, 200 g brokolice, 150 g žampionů, grilovací koření, sůl, olej, několik plátků tvrdého sýra (nebo zakysaná smetana)
Jak na to:Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením. Na rozehřátém oleji nebo na grilu opékáme, až je maso měkké. Brokolici rozebereme na růžičky a chvíli podusíme v páře. Opečené plátky masa klademe na pekáč, posypeme plátky žampionů, růžičky brokolice a plátek sýra, v troubě zapečeme. Podáváme s brambory.
Podobné recepty:Vepřová kýta v žampionové-rajčatové omáčce, Vepřové maso s dvanáctkou, Vepřová kýta v jemné omáčce, Vepřové maso po uhersky, Vepřové maso s hráškem v sýrové omáčce