Nenapichované ražniči
11.12.2008

1 kg vepřového masa (dala jsem plecko), 2 klobásky (dala jsem Zbojnické),15 dkg slaniny, 1 menší cuketu, 2 cibule, sůl, pepř, kmín a koření gyros.
Jak na to:Maso nakrájet na kostky,klobásy na kolečka ,slaninu na plátky,cibuli na měsíčky a cuketu na kolečka.maso promícháme se solí a kořením a naskládáme na vyšší plech . Pěkně suroviny prostřídáme.Žádný tuk nedávám,protože slanina pustí sádlo a tak to jenom podleji vodou zakryjeme alobalem a dáme do trouby. Po hodině odkryjeme alobal a dopečeme do zlatova.Krásně to pustí šťávičku na polití přílohy.Dělám brambory,nebo rýži.
Podobné recepty:Ražničí, Telecí ražniči s párky, Ražniči, Telecí ražniči se slaninou, Ražniči z divočáka