Pikantní bůček
15.12.2008

1 kg vepřového bůčku(bez kosti)
Směs: 6 stroužků česneku se solí(rozetřít), 1 lžička pepře, 1 lžička kari, 1 lžička sladké papriky(můžeme přidat dle chuti i chilli) kdo má rád pálivější, grilovací koření, několik kapek tabasca, 10 kapek woršestru
Maso uvaříme do měkka a ještě horké potřeme ze všech stran směsí. Položíme na mísu a necháme vychladnout. Když maso ztuhne, tak ho dáme do alobalu, zabalíme a dáme do lednice.Necháme 24 hodin uležet. Potom krájíme na plátky.
Podobné recepty:Vepřový bůček s bambusovými výhonky, Pikantní bůček, Pečený bůček na vietnamský způsob, Pečený bůček s kůží, Šopronský vepřový bůček