Omeleta
26.8.2010

dvě vajíčka, 15 dkg salámu (jakýkoliv, šunka, šunkový, suchý, točený), kousek tvrdého sýra (eidam, niva), porek, cibulka, žampiony v plechovce, petrželka, kečup, hořčice, kyselá okurka, paprika, olej, sůl, pepř
Jak na to:Do misky nakrájíme na jemno salám, cibulku, porek, přidáme vajíčka, nastrouháme sýr, nasypeme žampiony z plechovky, přidáme petrželku, osolíme, opepříme, pořádně promícháme a vlijeme na pánvičku na kapku rozpáleného oleje a děláme na hodně malém plamínku. Otočíme a doděláme i z druhé strany.
Na talíři ozdobíme dle chuti, hořčicí, kečupem, kyselou okurkou. Podáváme s chlebem.
Sýrová omeleta, Sýrová omeleta, Jablečná omeleta, Královská omeleta, Vaječná omeleta